Foråret er kommet med godt vejr ogdermed er grill sæsonen også igang. Hvad er bedre som tilbehør til bøffer og pølser end hvidløgsbrød, vi kender alle den version der købes på frost i butikkerne
Jeg elsker mexicansk mad og har manglet et godt alternativ til det klassiske tacokrydderi. Den har jeg nu endelig fundet, og vil faktisk mene at denne krydderiblanding er tæt på perfekt
Jeg serverede kagen på paptallerkener og i servietter, da vi var i Tivoli til deres juledecember arrangement - så vi drak varm plantemælks kakao til jeg også havde med hjemmefra - for det var koldt og meget hyggeligt
Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig ogsånogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Jeg fandt en opskrift på madbollerog inspireret af den opskrift fik jeg lavede de her madboller. Tilsæt gulerødder og krydderurter og derefter de to slags mel
Hvidvinsmarineret rødspættefilet med knust peber og lun salat Marineret rødspætte… mums. Den stinkende sunde naturmedicin, hvidløget, er en uundværlig smagsgiver… hvis du kan lide smagen
3 dl lunkent vand1 1/2 dl 5-korns blanding fra Urtekram (købes i supermarkedet, brun pose)25 g gærSpelt mel (evt blandet med alm hvedemel)1 revet æbleskal fra 1 øko appelsin1 spk honning1 tsk saltOpløs gæren i vandet, tilsæt korn, æble, appelsinskal, honning og salt. Pensles med æggeblomme og bages på 200 g til de er gyldne (ca
D. e. n. æ. b. l. k. a. g. r. i. v. d. t. h. o. s. O. p. f. m. K. ø. ,. N. u. j. å. -. y. (. c. 8. 1. 0. ). T. 5. 2. ½. B. /. 4. P. S. F. 3. V. 6. 7. 9. L. ". r l
Hæld løg, gulerødder, ost ogkrydderier i farsen og bland den godt sammen med elpiskeren. Ej kæresten plejer faktisk at være vild nok med mine “alternative frikadeller” – men nogle gange, så skal det altså være som da man var barn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.