1 lm,
10 fm i ringen. - Husk: Afslut hver omg. med 1 km.
3 lm,
1 stgm i samme m, * 1 lm, spr. 1 fm over, 2 stgm i næste m *. Gentag fra * til *. 1 lm.
3 lm,
1 stgm i samme m, * 2 stgm i næste m * Gentag fra * til * hele vejen rundt - Når omg. er afsluttet skal der være 42 stgm.
3 lm,
*3 lm, 1 fm i buens top, 3 lm, 1 stgm i fm (buens bund) * Gentag fra * til * omg. rundt. Afslut med 3 lm og 1 km i tredje lm fra omg. begyndelse.
3 lm
over, 1 fm i stgm * Gentag fra * til * omg rundt og erstat sidste fm med en km.
3 lm,
* 2 lm, 1 fm i buens top, 2 lm, 1 stgm i fm (buens bund) * Gentag fra * til *, 2 lm, 1 km i tredje lm fra omg. begyndelse.
3 lm,
1 stgm i første lm-bue, *2 stgm i næste lm- bue * Gentag fra * til * omg. rundt.
Timeprisen er lav når der er betalt moms og skat og materialer, men for dem der ikke kan selv, er det jo skønt at kunne købe et dansk designprodukt, hvor der er tænkt på kvalitet og farve og som man ved holder i lang tid
Jeg er nu blevet færdig med mine 3 karklude og jeg synes at det blev rigtig fine. Jeg har for lidt tid siden vist jer at jeg var i gang med at hækle til køkkenet
Jeg kom i tanke om, jeg havde læst en opskriftpå dadelkugler / Snickers kugler – som IKKE smagte af dadler, men af de lækre saltede peanuts, peanutbutter og det lækre mørke chokoladeovertræk
Tror de kunne være søde som en barnevognskæde - har bare ikke fået lavet den endnu, men har hæklet et par matchende kugler som jeg havde tænkt skulle hænge mellem musene sammen med nogle træperler
Nu er det min tur til at køre til kamp og træning. Opskriften er grums, som du kan finde lige HER. På turene frem og tilbage fra Kolding, og på hotelværelset om aftenen har jeg hæklet karklude
Lad det stege et par minutter. Klik her og få vores gratis e-kogebog med de lækreste opskrifter. Når de er gyldne, tages de op og lægges på en tallerken med fedtsugende papir (køkkenrulle)
Smelt fedtstoffet i en gryde og brun kyllingelårene heri sammen med hakket løg og knust hvidløg. Bland forsigtigt med en gaffel og anret så paellaen på et varmt fad
S. å. h. e. r. f. i. n. D. I. Y. t. l. d. æ. k. c. o. a. s. m. j. g. v. J. p. ,. b. u. ø. G. 3. 5. F. L. =. K. -. R. 1. 6. 2. (. ). 9. *. _. 4. 7. H. y. V. B. n l
Menuen juleaften består traditionelt af enten andesteg eller flæskesteg – ja nogle går såmænd hele vejen og laver begge dele – kogte kartofler, brune kartofler, franske kartofler, brun sovs og lun rødkål
F. o. l. k. ,. d. e. r. f. ø. g. t. m. h. i. n. v. a. j. b. s. æ. u. å. y. R. G. B. I. p. K. c. '. ). N. C. V. ". D. 1. 0. T. M. E. 5. O. ½. -. 2. J. S. (. 8. ¼. 7. 3. Æ. L. H. A. 4. w. ) l
Så nu skal der syndes og nydes. Well, til at starte med kan jeg fortælle, at disse lækre påskeæg desværre ikke hører til under opskrifterpå sundere alternativer
N. u. s. t. å. r. p. k. e. n. f. o. a. l. v. d. ø. P. g. i. m. ,. h. C. H. j. b. 3. D. æ. I. J. y. T. c. ". ). (. S. -. z. M. 6. 0. %. A. B. O. R. 5. /. E. G. F. 2. 1. K. V. L. w. 8. 9. ) l
S. o. m. l. v. e. t. k. r. d. h. n. p. s. i. f. (. b. ). å. æ. u. g. H. Æ. K. L. E. D. F. U. T. R. y. G. a. 3. ø. 1. +. 2. N. 6. =. ,. /. w. c. _. 7. -. 8. 9. 4. 0. –. j. *. 5. B. A. P. I
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.