Patchwork-blomsten. Jeg har leget med stencils og tekstilfarve her i fredags. isoli ud til en kjole + en vest til Alfred og fik afprøvet de to stencils,
Naturligvis er alle grøntsager fra Sten og Eva's "grønttorv"Slagter Christiansen i Nordby ()Er en udsøgt slagter med et stort udvalg og er især kendt for de hjemme fremstillede pølser
dadler uden sten. Sidste søndag da vi fejrede Norr, var denne kagen en del af kagebordet. Jeg tænkte, at jeg ville lave en kage som jeg kunne spise uden at føle, at jeg gik glip af noget
Opskriften er fra MichelleKristensen. 4 friske dadler, uden sten. 24 friske dadler, uden sten. Mandler blendes i en minihakker til de har en fin konsistens, ca 30 sekunder. 4 friske dadler, uden sten. 24 friske dadler, uden sten
Det er altid hyggeligt at spise tapas, og da der efterhånden er flere der har spurgt mig om inspiration til hvilke retter, man kan sætte på tapasbordet, kommer her et par forslag
Synet af mad giver mig ikke længere lysten til at kaste op og sundheden er atter kommet op i mig Jeg har derfor kreeret disse ekstra sunde, lækre, paleo myslibarer selvfølgelig uden gluten og sukker
• 250g saftige dadler (med sten). 1. Blend dadlerne og kokosmælken sammen med en stavblender. Bland appelsinsaft, kakao og vaniljen der i og rør det godt sammen
friske dadler uden sten. 200 g friske dadler uden sten. Når man har gæster vil man jo altid gerne servere en lækker dessert og når man lige har købt hus har man altid mange gæster Jeg er derfor superglad for mit sukker- og glutenfrie køkken i denne tid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.