Svineskank
Marie Melchior
Marie Melchior
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2-3 svineskank
  • 1 spsk smør
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk hel koriander
  • Salt
  • 8 peberkorn
  • 3 skalotteløg
  • 1 dl æbleeddike
  • 1 bundt salvie
  • 1 bundt timian
  • 4 røde æbler
  • 1 dl honning
  • 2 dl
  • 100 gr smør i tern
  • 6-8 stk
  • 3-4 bagekartofler
  • 300 gr selleri
  • 1 dl cremefraiche
  • 0,5 dl olivenolie
  • 200 gr revet

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.