Hæld alle ingredienser, på nær dadlerne, i en skål, og rør dem godt sammen. Rul til kugler i kokosmel. Tilsæt derefter dadlerne til en foodprocessor eller minihakker (en blender kan til nød bruges) og blend, indtil du har en klæbrig og sammenhængene masse
I. g. å. r. v. a. d. e. t. S. o. K. n. f. k. D. h. j. m. s. V. i. l. u. ø. b. c. p. ,. y. P. B. (. T. æ. 1. 2. 0. –. ). 5. w. /. 4. ½. ¼. R. H. Æ. J. L. x. N. O. A. 6. -. 8. F. r g
S. å. f. i. k. j. e. g. l. a. v. t. o. n. …. s. m. d. ø. r. h. w. B. p. y. ,. I. M. u. æ. b. O. -. T. c. –. (. 1. ). 3. 5. 0. F. P. E. 2. ¾. H. R. D. L
Disse kugler smager bare mums, er lette at lave og tilmed fyldt med sunde glutenfri ingredienser. Disse sunde kugler med smag af lakrids laver jeg ind imellem og har man en foodprosessor så kræver det ikke meget tid at lave
Marcipan kan nogen gange godt være meget sødt (kun for nogen. -) ), så jeg har i dette konfektstykke forsøgt at komme lime i for at gøre det mere friskt
Drys med hakket mandel og kakaonibs, - dæk konfekten til og stil den på køl, gerne til dagen efter. Jeg går all-in på julegodter, især i disse sidste dage inden juleaften, for så er der tid til at slappe af og bare nyde det efter jul
Fløde og mørk chokolade smeltes sammen over vandbad og blandes med blødt smør. Afkøles i køleskabet til dagen efter, og skæres ud i tern inden servering
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.