REKLAME. Nogle ting behøver man altså ikke modernisere for min skyld. Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – nogle med banan, nogle med grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
FORORD. Rester er bare ikke det fedeste at lave. Men det kan godt blive godt, hvis man vender retten om til noget helt andet, end det var fra start - sæt igang
En æggekage er perfekt at lave en aften, hvor aftensmaden skal over i en fart. Nogle gange elsker jeg at stå længe og hygge mig med noget kompliceret og tidskrævende mad, men så er der dage, hvor der mest af alt skal noget sundt og lækkert på bordet uden de store anstrengelser
Jeg synes, at Anne Hjernøe kommer ganske godt fra det – selvom jeg selv arbejder med at tilberede og producere salater hver dag, formår hun alligevel at åbne mine øjne yderligere, for der er virkelig mange måder at bygge en salat op på, og der er virkelig mange spændende råvarer at tage udgangspunkt i
1. ) Grøntsagerne ordnes. 2. ) Svinekoteletter, hvidkål, kartofler, løg, selleri og porre lægges lagvis i en gryde med timian, laurbærblade og peberkorn