Grønnelinser er en af mine favoritter. Når man som jeg gerne vil spise meget mad med grønsager og uden kød er det svært at komme udenom linser,bønner og kikærter
Vend linser og rødbeder samme med presset hvidløg, olie, eddike og krydderier. 150 g tørrede grønnelinser. Kog linserne i rigeligt vand til de er møde, men ikke udkogte - det tager cirka 15 minutter. 150 g tørrede grønnelinser
Bechamel-sauce. Efter at have ledt efter opskrifter på nettet, på vegetarlagsagne med linser, og ikke fundet noget der lige passede mig prøvede jeg mig lidt frem, hvilket blev til denneopskrift
grønnelinser. Kog linserne i rigeligt vand tilsat lidt salt eller urtebouillon. Brug røde linser i stedet for grønne, kom frisk tomat, rød peberbrugt, persille, grønkål, forårsløg eller bladselleri i
- Grønne asparges. - Nye Samsø kartofler. Salaten er rigtig lækker og fyldig og her til aften blev den serveret som tilbehør til en monster entrecote og kogte grønne asparges
Kyllingen parteres og brunes - meget - i olien. GrønneLinser. I aftens fik vi en lækker parteret kylling i tomatsauce med krydrede linser til, en dejlig ret som jeg lærte at lave af en skøn fra Nigeria kvinde jeg mødte lige før vi tog på ferie
Til 2-3 personer2 porrer3-4 fed hvidløg2-3 stænger blegselleri3 dl grønnelinser1 liter vand2 bouillonterninger1 håndfuld persillepeberSådan gør du. Lad koge under låg i 30-40 minutter (eller blot til linserne er kogt møre). -) 2-3 personer. 3-4 fed hvidløg. 3 dl grønnelinser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.