Dette er en sand favorit juleopskrift. Denne opskrift laver jeg igen og igen igennem hele året… Jeg tilpasser smagen til forskellige årstider, og nu er det tid til julevarianterne… Opskriften udspringer jo trods alt af den traditionelle havregrynskugle
Åh, de her brød er fantastiske. De smager lidt som de naanbrød man kan købe. Jeg faldt over opskriften hos CookieCrumble, og da vi skulle have kokos-lime suppe, var det jo en perfekt sammensætning
Jeg har altid, da jeg var yngre, syntes at surdej, var noget underligt, besværligt noget, og jeg har ikke rigtigt været klar over, at det faktisk kan bruges til andet, end bare rugbrød, ikke før jeg begyndte at undersøge det rigtigt, her i vinter, hvor min far en dag, ud af det blå sagde "Hvornår skal du i gang med at bage rugbrød
Mine favorit mærker er Semper, Schär og Finax. Vores favoritter er Sempers fiber penne, købes hos Specialbageren, eller La Bouna Vita, som vi køber i vores lokale brugs, men prøv dig frem