Det skulle vise sig at blive en lækker jeg-orker-ikke-mere-lige-nu-handling, som jeg med garanti vil bruge en anden gang, når lige står og mangler sådan én
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Mandlerne hældes over til rosin-dadel-massenog det hele blendes sammen. Afhængig af hvor stor din hakker i, kan portionen deles lidt op og til sidst æltes massen med hænderne
De er tilgengæld en del sundere, da jeg har undgået at bruge sukker, men honning i stedet. Ny forskning viser endda også, at skrællen på mandlerne, kan være med til at sætte vores forbrænding i gang
Til aften ville jeg lave pandekager, men lidt sundere en de almindelige - jeg havde ikke selv lyst til "kesoplatter" (med hytteost ) så overvejede noget fuldkornsmel af en art, men faldt så over en opskrift uden mel, men med havregryn
Start med at blende dine dadlerog abrikoser med appelsinsaften, så det bliver en blød dej. Jeg hjalp hende med at bage lidt forskelligt og fik lov til at lege med en gluten og sukkerfri kage til bordet
* lad det hele stå lidt og lad det koges ind mandlerne (vær tålmodig, det kan betale sig). * når sukkerlaget er begyndt at smuldrer, skue eventuelt mere ned og vend mandlerne til de er karamelliserede og de er færdige
De smager pragfuldt og har en lidt brownie-agtig konsistens (deraf navnet). De er ikke sprøde (så er i advaret), men de er runde, lækre og et langt sundere alternativ til den sprøde og sukkerfyldte cookie vi er vokset op med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.