Samtidigt undgår du, at fytinsyren hindrer optagelsen af vigtige mineraler. Disse 3 sølle skiver var alt, der var tilbage efter et stort nybagt brød og en omgang uventede gæster søndag eftermiddag
Ja glutenfri er den for der er ikke brugt mel af nogen art til tærtebunden. Se selv. Bunden1,5 dl brune ris koges i 3 dl vand til risene har optaget alt vandet
For et par uger siden eksperimenterede jeg lidt med min opskrift på glutenfri boller. Jeg ville gerne prøve at tilføje noget andet end nøddemel i form af enten malede hasselnødder eller mandler, hvilket resulterede i kogt quinoa
Denne spændende opskrift har jeg fået fra Bente Linde Hoppe(ca. 20 stk. )50 g gær8 dl vand4 spsk. olie3 tsk salt4 spsk FiberHusk4 spsk sirup600-800 g Finax glutenfri mel160 g Finax glutenfri crispy flakes eller frugt müsli100 solsikkekerner, hørfrø, rosiner, hakkede tørrede abrikoser eller andetOpløs gæren i vandet, rør FiberHusk i, og lad blandingen trække i 10 min
Disse kager er super lækre og friske, med en lille blød overraskelse i midten. Ca 12 stk. 225 g glutenfri lyst mel2 tsk bagepulver2 spsk revet økologisk citronskal125 g smør200 g sukker2 æg2 spsk citronsaftCitroncreme150 g sukker3 spsk melca
Bagekursus d. 08. 10. 11. Disse små brød, smager helt fantastiske og kan varmt anbefales. Ingredienser5 dl lunkent 50 g røde linser (kogte) 1 tsk sukker /eller honning 1 brev tørgær 10 g Fiber husk 45 g solsikkekerner 30 g hørfrø 1 tsk salt 50 g quinoa flager 50 g rismel ½ tsk kulør 350g brown mel Doves farm 1
En super lækker tærte, som vi ser frem til hvert år når de første rabarber titter frem. 230 g mel½ tsk bagepulver60 g usmuttede mandler100 g fint rørsukker eller melis115 g koldt smør i terninger1 tsk vanillesukker2 små ægFyld