Røget laks. Top medsyltedegrønne tomater og dryp af god olivenolie. Start med tomaterne. Skær dem i tynde skiver og hæld salt over for at trække overskydende væde ud
Laksen bliver meget saftig og pestoen tilføjer laksen en dejlig frisk og krydret smag. Det vil sige, at den har et højt indhold af de sunde flerumættede fedtsyrer, som er vigtige at få igennem kosten og er livsnødvendige for kroppen
Laksen krydres med salt og peber og smides på panden ved høj varme. Et godt stykke laksmed skind. Skræl den yderste skal af den ene lime med et juliennejern, og hak det fint
Husk du kan følge med på Bloglovin eller Instagram. Har for første gang vovet mig ud i, at lave syltedegrønne tomater og efter min egen mening, vil jeg kalde det en succes
Laksmed grønt. Kom en god portion ærtepesto på hvert salatblad og derefter laks delt i. forårsagtig kyllingesalat med mango, en lille fiskeanretning, nogle små
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.