Jeg, Ida, er for nyligt vendt hjem efter en skøn uge på Kreta(kommer der snart et indlæg om). Der stod den på 3 timers yoga hver dag og selvfølgelig en masse lækker græsk mad
Inspireret af en fantastisk bog jeg fik i fødselsdagsgave, "Spis dig i balance" (Majbritt L. Engell og Ida Lysdahl Fahrenholtz), lavede jeg i går en fantastisk middag med torsk i en tomat/kokossovs
Årh guf. Denne salat opstod faktisk til frokost en dag, hvor maven rumlede, køleskabet indeholdt flere lækre sager og der var lidt ekstra tid til at lave en god frokost
Her ses min morfar i gang med sit arbejde som rugbrødsbager på Hollandske Mølle i Helsingør. - Og herunder er en opskrift på rugbrød, som jeg har fået af Ida
Min mand og jeg skal se Kvinden i buret i aften og vi kunne godt bruge lidt “hygge”. Jeg kom med det samme i tanke om de lækre romkugler, en kollega præsenterede mig for i forrige uge
Denne lasagne er lavet med en ambition om at komme så tæt som muligt på den gamle klassiske lasagne, den jeg lavede, da Ida og Mie var små, og som også Rasmus og Astrid elskede, da vi boede på Vester Bomvej
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.