Start med at piske æg, mælk og krydderier godt sammen. Drys med purløg ved servering. Steg baconen. Tilsæt pølserne efter lidt tid og lad det stege videre til pølserne er brune på siderne
Pisk æggene sammen med vand, salt og peber. Lad dem sætte sig let, inden du fordeler de grønne asparges, som du lige har skåret i mindre stykker, smuldret feta ogbaconstykkerne
Hak løg og hvidløg fint og svits i en sauterpande med lidt olivenolie, dernæst svitses bacon af og risotto risene kommes ved suger noget af olien og fedtet til sig inden hvidvin tilsættes ogkoges næsten helt væk
Nogle gange elsker jeg at stå længe og hygge mig mednoget kompliceret og tidskrævende mad, men så er der dage, hvor der mest af alt skal noget sundt og lækkert på bordet uden de store anstrengelser
Spinat er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter, og er derfor godt at spise hver dag. Den er virkelig nem at lave og smager sødt og dejligt samtidig med at den er super sund
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinatog soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.