Flad det ud på en bradepande med bagepapir og bag, midterste rille ved. Skulle holde fødselsdag og kage skal der jo til, tænkte at der skulle prøves noget andet end lagkage - så denne blev til
Dejen hældes i en bradepande – vær opmærksom på at kagen ikke bliver særlig høj. Den blev rigtig god, men jeg tror måske jeg har brugt en lidt for stor bradepande for glasuren som kom ovenpå blev i et lidt for tyndt lag
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
Lad kagen blive i springformen og hæld mascarponecremen oven påkagen. På toppen er den lækreste mascarponecreme drysset med et tyndt lag kakaopulver og friske syrlige hindbær
Rør disse to ingredienser sammen på en røremaskine. Denne kage kan til forveksling ligne en cheesecake - og konsistensen er nogenlunde også i nærheden af det
Alle, som kender mig, ved at jeg er kæmpe chokolade og kage-elsker. Selvom jeg for det meste går op i at spise sund og ordenlig mad, så kan jeg altså også sagtens sidde og nyde et stort stykke kage
– Tag bunden ud af formen og læg bunden over på det fad, som du ønsker at servere kagenpå. Men til årets julefrokost synes jeg, at det kunne være sjovt, hvis risalamanden blev serveret på en lidt alternativ måde
Stil kiksebunden på køl. Brug en kniv til at få løsnet kanten af kagen fra formen, og pynt herefter kagen med revet hvid chokolade, jordbær eller hvad du lige synes
Er der ingen dej på, når den trækkes ud af kagen, er kagen gennembagt. Hvordan en kage får navnet – eller øge-/kælenavnet – den du ved nok kage (eller bare den du ved nok, som den også bliver kaldt), kan jeg kun gisne om
O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.