F. o. t. B. y. r. a. k. c. h. d. s. p. ,. e. D. i. g. l. P. n. . V. u. æ. v. f. å. N. j. 3. O. b. m. M. U. G. Å. -. A. H. R. J. W. T. (. I. 4. w. ). ". ø. /. 2. 0. 1. 9. S. E. K. L. z. x. 8. 5. q. #. C. _. 7. l g
For nylig kom der endelig en dom fra andre medier end denne blog, der undrer sig over den falske emballage-reklame med "Højt proteinindhold" i produkter som Frozen skyr
men Panna cottalagkage med abrikoser. Min mor laver den mest fantastiske chokolade-appelsin tærte med flødeskum og abrikoser, pyntet med chokolade og mandler
Nå nu blev der endelig tid til at skrive det indlæg som jeg lovede i går - det er ikke sådan med at have baby pips i huset, den kræver lidt opmærksomhed og det havde jeg faktisk også en opvask, som gjorde
Kære læsereTjaaa godt spørgsmål Celine. Jeg synes tit at frugtsalat bliver set ned på, fordi den ligger lidt uden for kategorierne "sund" og "usund", da mange putter flødeskum, kagecreme eller chokolade ovenpå
Kokos-mandel småkager. Med en slet skjult reference til et ret godt stykke musik (som i min verden stadig holder, selv efter 1000 gennemlytninger) må jeg nu tilstå, at jeg ikke længere er en ‘lonely rider‘ men nu har fundet mig en klub, som sikkert kan hjælpe mig på vej til, at mit mål om sub3 lykkes til næste år
Fiskegrateng600 g fiskefilet3 ts provancekrydder2 ss eddik50 g smør3 ss hvetemel4 dl melkSalt og pepper1/4 - 1/2 ts revet muskatnøtt1 - 2 ts finrevet appelsinskall1 ss dijonsennep100 g revet parmesan 3 egg50 g strøkavringSett ovnen på 200 graderKok fisken i godt saltet vann tilsatt provancekrydderet og eddik i 5-7 minutter, eller til fisken er kokt
Jeg indrømmer blankt, at jeg førhen gik under kategorien ‘den meget fedtforskrækkede type’. Sådan har jeg det heldigvis ikke længere, og det er der en meget godt grundt til
Bland kold mælk med varmt vand for at få en lun temperatur. Opløs gæren heri. Kom olie, sukker, salt, revne gulerødder, solsikkekerner og grahamsmel i skålen
På linje med bacon, rygning og vold mod børn i politisk ukorrekthed. Her er kagen, der næsten er gået i glemmebogen, men som klart fortjener en plads i både nyt og gammelt Nordisk køkken
Der er en tid til alting. Og især en tid til at kræse om sin familie og venner skal der være. Disse små herligheder har allerede nu vundet både mit og min families hjerter
For pokker da også. Efter flere dages hungren efter gode gammeldags pandekager, måtte jeg i dag bukke under for min preggo-cravings og lave en ordentlig omgang traditionelle pandekager med hele svineriet til
V. i. k. ø. b. t. e. j. o. s. m. n. d. c. u. v. g. ,. l. a. r. I. å. f. æ. M. p. C. y. O. E. h. J. F. (. -. S. ). Å. D. 1. 4. H. B. 5. 2. 9. 0. 7. R. Æ. 8. /. P. L. 3. T. A. . g
Ja, som overskriften lyder, skulle vi i aften have haft en tærte med laks. Tærte er måske så meget sagt, da jeg simpelthen ikke orkede at lave en tærtedej
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.