Så jeg gik i gemmerne og fandt Tine Tholstrups gode gamle “Pasta Basta” frem. Jeg faldt over denne her opskrift, som både lød lækker og forholdsvis hurtig at lave
Æ. g. e. m. u. f. i. n. s. d. b. a. c. o. h. p. B. y. M. F. r. 1. 6. ,. 2. 0. 5. N. C. t. H. v. æ. k. ø. l. I. j. –. D. å. -. (. ). K. J. 9. 4. ½. 3. z. ’. S. P. º. T. w. G. L. R. y g
Pisk æggene sammen med citronpeber og pesto, og hæld det over tærten. Kom halvdelen af cheddar i bunden, derefter kylling, baconog til sidst champignoner
Champignonerne skæres i skiver og puttes på panden sammen med rødvinen. Lidt frisk rucolafrisk revet parmesanostBaconen skæres - eller klippes i mindre stykker og steges på panden
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Løgringe ogbacon i en fantastisk kombination. Rens og vask løgene. Baconen skal nu vikles rundt om hver løgring og ligges på bagepapir på en bradeplade
Knus krydderierne og bland dem med salt og sukker. Tænd den ene ende med en lille smule sprit. Hvis du ikke spiser sværene på din bacon, så kan du også roligt fjerne dem allerede nu
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.