N. y. t. u. n. d. e. r. B. a. g. s. 1. h. j. æ. l. p. D. f. i. v. k. m. I. o. ,. å. O. b. ø. T. c. S. 2. H. R. (. 8. ). =. Ø. 0. 3. 5. 7. 9. 6. 4. M. x. /. F. E. A. -. ½. K. l g
Flad det ud på en bradepande med bagepapir og bag, midterste rille ved. Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Den færdige lagkage – pyntet helt simpelt med nøddecrunch, friske hindbær og marcipan. Når cremen skal bruges, piskes den tyk med håndmikser (pisk endelig ikke for meget, så gryner/skiller den) og er klar til brug
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
Hvis man vil imponere sine gæster mednoget lækkert, så scorer den altså virkelig point den her. Del blommerne fra hviderne og pisk æggeblommer sammen med vanilje og sukker til en tyk luftig masse
Lige nu går der et par håndværkere rundt ude i vores hus og arbejder, og jeg blev derfor enig med mig selv om, at de nok godt kunne klare sådan etstykkekage
da jeg første gang faldt over opskriften var den oprindelig en brownie opskrift, men eftersom nogle ingredienser er blevetfjernet og justeret, så er den blevet mere chokoladekage agtig, men stadig medet lækkert og svampet brownie ‘touch’
O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. -. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Når kagen er helt afkølet, skal den overtrækkes med chokolade. I mandags blev den altså serveret helt klassisk medet lækkert chokolade-betræk og lidt karamelliserede pekannødder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.