Jeg var bare ude efter at lave nogle madmuffins som var gode at have med i madpakken, eller som kunne stille den lille sult jeg tit får inden aftensmaden
Efter aftensmaden havde været i ovnen, udnyttede jeg, at ovnen allerede var i gang ved at bage koldhævede speltboller og derefter ovnriste de græskarkerne, jeg havde skrabet ud af græskaret
Ta’ dem af varmen når de er brunede og sprøde og lad dem køle i en lille skål…. Godaften. Anret på tallerken medgrøntsagerne, løgene og drys med sprøde solsikkekerner
Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
Lig den på en bageplade med spidsen fra trekanten ned af så de ikke går op igen. Selv min kæreste og hans kolleger var glade for dem og sagde af de var meget luftige
vælge at tilføje lidt kerner af den ene eller anden art, så brødene får lidt mere bid og smag. Det blev til en portion af disse grove speltbasser, som er fundet via
Derudover havde jeg brug for at fylde fryseren med nem frokost, madpakke eller aftensmad, der bare lige kunne tages op, og her er disse horn altså bare perfekte
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.