Av og til får jeg lyst på noe søtt og godt på kvelden, en sjelden gang står jeg i mot men de. gangene jeg ikke gjør det så er det greit å lage noe som er både kjapt og enkelt
For et par uger siden havde jeg inviteret min familie til brunch i lejligheden, og selvom jeg gerne ville holde det lidt simpelt, ville jeg alligevel gerne lave noget lækkert og noget lidt andet end de klassiske boller, juice, æg, bacon og wienerbrød
Romkugler – Da jeg var barn, kørte der slagter, bager, mælkemand, ostemand og æblemand rundt og solgte deres varer ved dørene, men ingen Hjem-IS-mand, som er den eneste, der kommer i dag
Print PDF. Det er ikke så tit jeg laver kager eller wienerbrød men det hænder da, og jeg kan ret godt lide et klassisk kanelbrød, selvom jeg syntes de kanelbrød man kan købe hos de fleste bagere er en tand for sødt til mig, specielt når der også er glasur på
Livet går virkelig hurtigt herhjemme for tiden, og der er meget at se til, så det er begrænset, hvor meget tid og overskud jeg har til bloggen for tiden, men det kommer nok igen, når der bliver lidt mere ro
Har man sagt wienerbrød har man også sagt spandauer. Det lille stykke wienerbrød har længe været fast gæst ved kaffebordet og nu kan du med tålmodighed, overskud og tungen lige i munden imponere svigermor med hjemmelavede Spandauer
Hvordan french toast, som arme riddere hedder i USA og som mange herhjemme i Danmark også kalder dem, kan være det samme som arme riddere, går over min forstand
Bøf Bourgignon. Udgivet den 30. september 2015 by Karen Engell Dalsgaard. Endelig. Ikke som i Hamburg, hvor de ikke spiser hamburgerryg (der kalder de det Kasseler Braten…), eller i Wien, hvor de ikke spiser wienerbrød – eller i Paris, hvor de ikke spiser pariserbøf
Næsten hver weekend har jeg et eller flere bageprojekter sammen med mine børn. I denne weekend skal vi blandt andet bage de her lækre frøsnappere, som børnene er helt vilde med
Pariserbøf er lige så fransk som franske kartofler og franskbrød. Pariserbøf er en traditionel, dansk ret – som i øvrigt også fås på mange danske restaurationer – og den er hurtig, billig og nem at lave
Og så ser man lige mig stå og smøre madpakker kl. 23. 15 – jeg ville helst vente til i morgen, men når jeg er alene med pigerne, så er tiden knap om morgen, og hvis jeg skal have en noglelunde chance for at møde til tiden i morgen – så skal madpakke laves aften før
Del. Finskbrød – eller oprindeligt finsk brød – dukkede op i danske kogebøger omkring år 1900. Danskerne mener, at finskbrød trods det finskklingende navn er en dansk opfindelse – ligesom wienerbrød og svensk pølseret
I mine øjne er emmerys en kvalitetsbager og blandt eliten i Aarhus. Det er et af de steder jeg foretrækker ved særlige lejligheder, og når jeg har lyst til at være god ved mig selv eller andre
Rustic Kitchen Affairs | Healthy and Whole Food Recipes
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.