Jeg kan spise den hele døgnet rundt – til morgenmad, til frokost ogtil aftensmad. Det mest almindelige at bruge til at ”pynte”/krydre med til sidst er koriander, men jeg har det lidt stramt med frisk koriander da jeg synes det smager meget parfumeret, så derfor bruger jeg mynte i stedet
Derfor var det også en dejlig overraskelse, at komme hjem til mine forældre, og få at vide, at vi skulle have kylling i karry til aftensmad (som jeg selvfølgelig skulle lave)
God sommer til jer alle – og. Jeg glæder mig til at lave ingenti. Bettina Holst Blog. Vores personnummer har været en kær og tro følgesvend for os i rigtigt
Da blandes alle ingredienserne til grunddejen i surdejen og æltes godt. Æg eller vand til pensling. Så hvad skal man lave på en dejlig søndag i september - jamen man skal da ælte og bage et skønt Epi og nyde det senere
Opskriften blev straks gemt, og nu har den så også fundet vej tilbloggen. Hjemme hos os, får vi også tit hakkebøffer i alverdens forskellige afskygninger
God sommer til jer alle – og. Jeg glæder mig til at lave ingenti. Bettina Holst Blog. Vores personnummer har været en kær og tro følgesvend for os i rigtigt
Altså, tilsæt bare vand og gær og så bages der. Det nye produkt “Surdejsbrød” kommer meget naturligt ud af at det i stigende bliver mere og mere populært at bage gode brød selv og surdejen er meget positivt ladet, bagere reklamerer med brød på surdej, supermarkeder at begyndt at føre tør-surdej og rigtig mange har selv en surdej stående nu
Operationen gør også at mine portioner ikke er så store, så derfor passer et par stykker af disse muffins fint til mig som en frokost med lidt grøntsagsstave til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.