Det medførte, at jeg forelskede migi tanken om et projekt bestående af en sous videmaskine på mit køkkenbord konbineret med en roastbeef og en whiskeyblendimin kødkanyle
Jegankomtil øen Monte IsolaiIseosøen på en smuk oktoberdag, og fandt plads på Castello Oldofredis skønne terrasse med udsigttil fastlandets silhuet, søens krusningerneog stedets smukt indrettedeomgivelser
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 2. 2. 2. 2. 2. 2. D. e. t. s. o. r. b. ø. d. a. g. v. f. l. h. j. m. ,. u. n. p. k. V. å. M. æ. y. 5. 0. 1. 7. /. 4. P. L. H. T. J. c. B. -. 3. n g
Og her skulle vi hver piftevores egen hverdagsleverpostejsmad op oggive det et twist, så det fx også kunne spisestil aftensmad, samtidigt med at være enkelt oglidt mere luksusagtig
Når de så har hævet ½ time, ruller jeg dem til boller, pensler dem med æg, og vender dem i kerner ogbirkessomjeg har lagt på en tallerken så man bare kan rulle dem på den
Jeg valgte dogikke at følge nogen af dem, selvom det var meget svært. Jeg er startet i Aarhus, og for at kunne starte på ugentligbasis, skal man have deltaget i et weekendkursus
Minpræmie har jeg selv valgt, og er et par nye jeans, en middag på sticks’n’sushiog så har jeg fået lov til at vælge ogbestille den forårs/tidligsommer charter ferievi har besluttet os for at tage på ogsomjeg allerede glæder mig så meget til
og såå meget nytNordiskfrajordtilbord. agtigt at du godt kan regne med at NOMAringer en af dagene. Det er nemt, lettere end at samle en Billy reaol fra ikea assembly instructions/billy-reol
Doves Farm og Orgran, så er der nogen der har erfaring med det, hører jeg gerne om det. Desuden tilsætterjegogså ofte havremel eller kikærtemel, da det giver meget fiberog et højt proteinindhold, hvilket gør at brødet mætter mere ogi længere tid
Ligesiden den vinterdag hvor jeg smagte min første macaron sammen med minemedbloggere hos Nikolaus Strangas, har det været mit store ønske at lære at lave dem selv
Jeg er ret vild med ingefær, og de her har en dejlig varm smag fra ingefæren. Det var midti december, og der hang små nisserog andet julepynt rundt omkring
Omligepræcis det, bliver en udfordring for mig, i forhold til det her blog projekt, er jegikkeitvivlom, men det bliverforhåbentligtogså en styrke, det at jegaltid er lidtkreativ, men dybest set, hvis man deler sineopskrifter, må man jo nok lære, at være lidt mere præcisog det, viljeg gøre mit yderste, for at leve op til
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. P. å. e. n. a. f. d. j. l. g. s. k. o. m. r. t. v. h. ,. J. b. u. ". H. æ. E. p. 4. c. ø. ). y. D. -. C. (
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.