-. -. -. -. -. O. p. l. e. v. s. r. M. a. n. g. o. i. F. d. h. b. u. f. D. t. å. 3. m. ,. ”. j. k. y. æ. U. N. ø. H. c. P. (. ). B. E. S. J. Å. T. 1. 6. C. *. 2. /. 4. 0. 5. L. V. &. K. é
naboen som egentlig er en genbo, har et kæmpe æbletræ og hvergang jeg ser på det tænker jeg på min "havregrynstærte medæbler" opskrift som både er gammel og plettet efterhånden, men bare smager SÅ godt
- Ja, men så er det heldigt at stort set alle andre madbloggere har lagt en masse lækrejulekageopskrifter ud, til os som endnu ikke har fået bagt kager i julen
Smuldr det bløde smør sammen med de tørre ingredienser og tilsæt til sidst et æg. Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen i en skål
Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Jeg synes som regel, jeg har god succes med smagen i mine boller, men indrømmergerne, at de sjældent erhverken pæne eller ens at se på, og det kan jeg da godt irriteres lidt over
Derudoverafventer jeg kontakt med Tanddyreklinikken omkring opstart på interferon. viskestykke over. Bager man dem selv, er jeg helt vild med den her opskrift, som jeg har lånt hos Claus Meyer
Lad dem køle af og nyd dem til din morgen med et glas juice, frokostellereftermiddagshygge. Kom melet i lidt efter lidt, med en rørmaskine (jeg brugte dejkroge) - dejen skal være lidt klistrende når alt melet er blandet i
Tryg nogle hullerover det hele med dine fingre. Feta til at smuldre over det ene brød. Vej Durummel af og kom salt der i, kom blandingen i vandet og kom så hvedemelet i lidt efter lidt sammen medparmesanosten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.