3-4 til hovedret, 6-8 som forret/side Ingredienser Til salaten 180 g quinoa 230 g cherrytomater, halverede 170 g agurk, i tern 120 g rød peber, i tern 140 g røde vindruer, halverede 5 blade romaine salat, hakket fint 10 g persille, hakket 10 g mynte, hakket Kikærterne 1 ds kikærter, drænede 0,5 spsk olie 1 tsk chilipulver 1 tsk paprika ¼ tsk salt Til Vinagretten 55 g olie (jeg brugte rapsolie) 2 spsk rødvinseddike 1 spsk citronsaft 1 tsk honning eller ahornssirup 1 hvidløg, presset 1 knivspids salt Sådan gør du
vinagrette. Eller kanariske, rynkede kartofler. En klassisk tapasret der stammer fra Kanarieøerne. Typisk. bruger man små kartofler med den smukkeste røde skræl der dyrkes lokalt i den
Dryss over vinagretten. 200 g elgfilet eller lårstekplastfolie Vinagerette. 1 ss olivenolje1 ss balsamicoeddik1 ss hakkede tyttebærSalt og pepper Noen blader salat, frisk spinat eller ruccolablader1 ss hele tyttebær Bank ut kjøttet svært tynt mellom to flak plastfolie
Opskriften er inspireret af Årstiderne, som skriver at den oprindelige Waldorfsalat stammer fra Hotel Astoria i New York fra omkring 1900-tallet og den blev IKKE vendt i flødeskum, men vinagrette
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.