Vietnamesiske forårsruller i salatblade
Hotstat
Hotstat
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 spsk. tørrede sorte svampe
  • 5 dl. varmt vand
  • 20 ? 25 rispandekager
  • 250 gram råt rejekød
  • 150 gram hakket svinekød
  • 4 forårsløg, finthakket
  • 1 1/2 dl bønnespirer, grofthakket
  • 1 tsk. sukker
  • salt og peber
  • 1 æg, sammenpisket
  • olie til friturestegning
  •  
  • Garniture
  • 20 salatblade
  • 2 1/2 dl bønnespirer
  • 2 1/2 dl mynteblade
  •  
  • Dipsauce af
  • 2 spsk. fiskesauce
  • 2 spsk. koldt vand
  • 1 tsk. farin (eller rørsukker)
  • 1 tsk. hakket chili
  • 2 spsk. hakket koriander

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.