En gryderet med fokus på grønt, mens vi venter på friske grønne sager. Skær løg i tern (porre i tynde skiver, brug også det fineste af det grønne i porretoppen, hvis du bruger porre)
J. e. g. h. a. r. i. d. n. s. t. f. p. o. j. k. å. m. b. l. P. u. ,. v. æ. A. D. I. (. ). ø. E. 1. -. 2. 0. 3. 5. /. O. y. S. L. F. T. x. c. 8. 4. H. ½. M. K. 6. *. 7. 9. +
Heldigvis havde vi besøg af min mor og far, så vi var mange til at nyde kagen. I går fik jeg ustyrligt lyst til kage, så derfor bagte jeg årets første crumble
F. O. R. Å. S. I. K. A. D. E. L. M. G. U. C. T. H. Y. V. N. e. h. r. f. i. k. a. d. l. v. t. æ. o. s. y. n. g. j. m. å. ,. p. ø. ). P. 5. 0. 1. c. 3. -. 4. ½. 2. (. u. b. B. e L
V. i. h. a. r. m. s. e. f. v. n. o. g. k. l. d. t. å. D. u. ,. y. p. S. Å. B. E. Æ. R. L. I. G. T. N. M. (. æ. ). j. ø. b. J. -. c. O. /. w. 2. K. 1. 6. 3. 0. F. 4. 5. H. 7. x. g g
… Og det gjorde vi heller ikke. Æggemassen må ikke blive alt for varmt, for så får man scramble eggs. Det fejrede vi med et brag af en hyggelig kolonihavefest med en masse skønne familiemedlemer
Bloggen fylder år. Jeg har skrevet 484 indlæg i de 6 år, som bloggen har eksisteret. Hip, hip HURRA. Jeg har skrevet 484 indlæg i de 6 år, som bloggen har eksisteret
Vi holdt fødselsdag for familien - nogle til brunch og andre til eftermiddagskaffe og kage. I går blev jeg 30 år. Den 3 retters menu vi fik om aftenen bestod af caprese til forret, oksemørbrad, krydderkartofler, grønne asparges og bearnaisesovs til hovedret samt irsk kaffe til dessert
M. i. n. e. p. g. r. l. s. k. ,. å. m. o. f. a. h. t. d. I. æ. b. u. O. v. ø. F. c. y. 2. 0. j. S. K. A. R. E. L. N. -. 6. (. ). ½. 5. 1. 3. H. B. P. D. 4. 8. 9. 7. x. V. &. é. q. Q. w. T. J. G. W. z. C. E g
M. i. n. s. ø. d. e. v. C. h. a. r. l. o. t. f. y. 3. 0. ,. g. k. u. J. æ. å. p. B. m. b. O. j. H. E. L. T. F. A. N. S. I. K. D. c. é. 2. 4. 9. 1. V. 5. 7. °. (. ). ½. G. n l
Der findes også vegansk yoghurt, flødeskum, ost, pølse, skiveskåret pålæg, kødfars, kebab, vingummier, lys chokolade, skumfiduser, og stort set alt andet, hvad man ellers kan komme i tanke om
Jeg har bare altså nogle fantastiske venner, for pludselig, blev jeg degraderet til at tage mig af mine gæster og de tog over, med at få maden på buffeten, kødet som Søren havde grillet, skåret ud og i det hele taget sørget for, at alt blev arrangeret på buffeten, så vi kunne komme igang med at spise
Her om foråret laver jeg denne dejlige velsmagende suppe – Det er nu vi alle har godt af et ekstra tilskud af mineraler, vitaminer fra friske blade og planter
manden kom hjem fra fisketur med en ørred i går og det måtte da fejres med forår på grillen. Jaaa. Den skønne fisk fik selskab på tallerknen af nye kartofler, radiser i rygeost-creme, asparges og dild-pesto
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.