D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Tillige med er det nemt at lave. Verdensbedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Man kan jo nemt komme til at slå et større brød op end man kan bage, så måske skal jeg i stedet kalde det ”værtens bedste brød”
N. u. v. e. d. j. g. o. t. ,. a. i. m. s. b. l. n. æ. k. r. å. h. f. p. J. c. C. y. M. K. '. ø. D. O. S. Å. H. ). (. 2. 0. -. 5. 7. 1. 6. ½. %. R. T. I. E. F. 9. B. V. L. é
Se opskriften på bloggen Kvalimad HER . 'Verdensbedste brød' kræver til gengæld, på trods af en meget enkel og kort håndtering, at man har et par timer til rådighed inden brødet skal bages (modsat de koldhævede boller), hvilket dog er 'ventetiden' værd - man får nemlig et skønt brød, med en perfekt skorpe
Det hele blendes til det er en lind masse og dippen kan nydes som den er med grøntsagsstænger, som en slags yoghurtdip over kylling i ovnen, koldt som dressing på salat eller smurt på stenalderknækbrød eller riskiks
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.