Rør den smeltede chokolademasse sammen med æggesnapsen og tilsæt mel og bagepulver. Sprøjt swirls med en sprøjtepose så kagen bliver dækket af rosetter
Avslut med chokoladen. Og rul så nogle kugler på størrelse med en spk. Hak først chokoladen fint. Pisk så der efter sukker og smør til en ensrette mase
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Den grovere version bliver generelt ikke så luftige som med rent hvidt melt. Bland så salt og mel ned i vandet, og rør sammen med hænderne eller en grydeske
Herhjemme er vi ihvertfald helt vilde med gulerodssuppen – som både er en god måde at få en masse grøntsager på, og så er den fyldt med masser af smag og krydderier fra blandt andet ingefær, spidskommen, hvidløg og cayennepeber og smager virkelig dejligt
Servér fx som her, med stegte asparges og et halvt hvidløg. Smid en lille håndfuld af begge krydderurter i hullet i midten af fadet, og overhæld dette med hønsefond
Tillige med er det nemt at lave. Verdensbedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Man kan jo nemt komme til at slå et større brød op end man kan bage, så måske skal jeg i stedet kalde det ”værtens bedste brød”
N. u. v. e. d. j. g. o. t. ,. a. i. m. s. b. l. n. æ. k. r. å. h. f. p. J. c. C. y. M. K. '. ø. D. O. S. Å. H. ). (. 2. 0. -. 5. 7. 1. 6. ½. %. R. T. I. E. F. 9. B. V. L. é
'Verdensbedste brød' kræver til gengæld, på trods af en meget enkel og kort håndtering, at man har et par timer til rådighed inden brødet skal bages (modsat de koldhævede boller), hvilket dog er 'ventetiden' værd - man får nemlig et skønt brød, med en perfekt skorpe
Men jeg er ikke helt så vild med når fyldet ovenpå knaser for meget. Jeg gik i gang med at google, og fandt ud af at hvis man vil undgå det der knasende fyld skal man blande kagecreme i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.