Alle bør mindst en gang i livet opleve at gå på marked i Italien. Gå derfor på opdagelse i de beskrevne markedsforslag herunder, og lad dig inspirere til din næste ferie
-) De kan bruges på mange måder – rå i salater, vendt. Men i dag er det den hvide spidskål jeg har brugt og den har fået en topping, der bringer tankerne til Italien
Opskrift på semidried tomater. Kyllingebryst med fyld af Italien. Opskrift på alt det andet …. Skær et snit på langs af kyllingen, og flad brystet godt ud – dog uden at det decideret går fra hinanden
Her kommer en opskrift på en af mine ynglings vegetaropskrifter. Bønnesuppe a la Italien – MUMS. Jeg har fået lov til at udgive den her på min blog af (rigtig søde
Carte BlancheHos Restaurant Carte Blanche påØsterbro er omdrejningspunktet retter fra det klassiske franske brasserie køkken lavet fra bunden og serveret til ganske rimelige priser
Italia, Veneto, Valpolicella. Laget på gamle tradisjonelle teknikker. lagring på flaske. 2 fedd hvitløk, finhakket eller 1 ss hvitløk på tube. Stekes i ovnen på 200 grader/ innstilling 5 på gasskomfyren i 25 minutter. på Slavonske eikefat, 3 md. 2 fedd hvitløk, finhakket eller 1 ss hvitløk på tube
Italia, Veneto, Valpolicella. Kjøtt/fisk blir ofte tredd på spyd for at de skal være enklere å steke. Tandoori er også navnet på en indisk saus med meieriprodukter og masse indiske krydder
Sikkert inspireret af påskeferien i Italien. Rids sværen, hvis din nakkesteg har svær på. Dette indlæg blev udgivet i Gris, Opskrifter og tagget italiensk, nakkesteg, Opskrifter
Risotto er en af de mest anvendte måder at koge ris på i Italien. Mange vil nok forsværge at man ikke kan lave risotto på andet en smør – ægte smør – men det er altså noget sludder
Lam er også påskemad i Italien, og du skal ikke snydes for vores lammekølle med gulerødder og oliven, som efterhånden er ved at være en påsketradition i familien
Bürek eller börek eller andre varianter af ordet er oprindeligt en tyrkisk ret, men den er udbredt i flere andre lande – som Bulgarien, Grækenland, Israel, Italien, Bosnien, Tunesien og mange andre steder i verden også
En rigtig dejlig, sommerlig suppe, som smager af ferie i Italien. Kan sagtens spises i sommerligt vejr i haven, men også når kulden trænger sig på om vinteren
a la Italiens krydderi. Jeg skriver opskriften på rasp, en af dagene -så hold øje. Varm stegepanden op med fx, rapsolie og lidt flydende margarine, og brun dem godt på begge sider
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.