Saml salatenmed resten af ingredienserne og server. rustik og fyldt med farve. Græsksalat var nok det, vi spiste mest af den simple årsag, at det bare smager helt fantastisk og er indbegrebet af Grækenland
Skær tomaterne i grove både og del den skrællede og udkernede agurk i grove stykker. Bland alle ingredienserne med løs hånd og hæld lidt olivenolie og balsamico over
Agurk og peberfrugt i små strimler. Bland vandmelon og grøntsager i et fad eller en skål. Fordel oliven og feta på toppen, og drys oregano over fetastykkerne
M. e. n. s. v. i. t. r. p. å. ,. a. j. g. f. m. l. o. d. b. I. h. u. k. D. æ. C. y. S. ø. J. V. T. F. (. K. c. ). P. -. L. 2. G. 1. A. /. 3. ½. E. w. H. é. 0. O. z. <
Tilgengæld er denne salat bare så vanvittig lækker, at den fortjener sin plads her på bloggen. langtidstilberedt flankesteak og mørbrad, tomat-/løgrelish, dijonmayo, diverse grønt og hjemmebagt smørstegt brød (som desværre ikke ses på billedet)
Kog speltkernerne efter anvisningen, og lad dem køle af, inden du blander det med pestoen. Anret speltkernerne ovenpå salatbladende, efterfulgt af agurk, tomat og rødløg
Skyl babysalaten, skær agurken i tynde bånd med en kartoffelskræller og snit salatløget. Form fiskefrikadeller med en spiseske og steg dem gyldne ved middelvarme på en stegepande tilsat smør og rapsolie
I går fik vi langtidsstegt og grillet lammekølle og der var rigtig meget kød tilbage som i dag så blev til gyros i brød jeg bagte på panden ogmed tzatziki oggræsksalat i
J. e. g. r. i. n. d. p. o. ,. h. v. j. t. l. a. m. s. æ. k. M. å. D. f. ø. ". '. S. u. b. (. 4. ). /. 1. é. -. 2. c. 6. F. ½. H. 3. K. y. 5. 0. T. B. V. 7. R. 8. A. å g
Jeg har tidligere lavet indlæg om tzatziki oggræsksalat, men jeg synes de to opskrifter skal med i denne omgang alligevel, da det er de to retter som jeg forbinder allermest med Grækenland
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.