Vegetarpizza med Porre, Tomat og Peberfrugt til 2 personer Ingredienser. Pizza er en af mine absolutte livretter, og jeg plejer at sværge til den slags der kun har en lille smule fyld, normalt kød, og som dermed ser temmeligt italiensk ud
Den fyldige smag fra de grillede grøntsager i samspil med både mozarella og parmesan er en perfekt erstatning for det salte kød, som jeg til tider savner på en vegetarpizza
Denne aften lavede vi 3 slags vegetarpizzaer (af nærighed, udelukkende). Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi tit og ofte laver pizza hjemme hos os
Der er rigtig mange muligheder for at lave lækre vegetarpizzaer. Hvis du ikke er til svampe og grønne asparges, kan du prøve med aubergine, artiskok i olie, rucola, blancherede spinatblade, friske tomater eller kartofler i skiver
Vegetarpizza. 1. Opløs gæren ud i vandet, tilsæt olie og salt og rør hvedeklid og grahamsmel i. 2. Kom hvedemelet i gangen og ælt dejen til den er blød og glat
Derfor er den også en vegetarpizza. Normalt når jeg selv bager pizza, laver jeg selv dejen. Men set i lyset af det er en nem pizza jeg skal lave, så har jeg valgt at købe dejen færdig
Vegetarpizza. 1. Opløs gæren ud i vandet og tilsæt salt. 2. Rør hvedeklid og grahamsmel i. 3. Kom hvedemelet i lidt ad gangen og ælt dejen til den er blød og glat
Vi bliver ved med at vende tilbage til denne vegetarpizza, hver gang det er sæson for jordskokker. Tag den færdige vegetarpizza ud af ovnen, og drys med persillen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.