Hvis I så Go’ Appetit sidste onsdag, så lavede de jo vegetar burger og den så, så god ud. Så nu har jeg prøvet at lave røde kidneybønner bøffer til min burger
D. e. t. r. p. a. u. g. s. i. d. n. l. æ. h. v. o. k. å. ,. m. N. b. f. j. 3. O. c. ø. M. &. y. I. V. S. -. ). Å. *. F. L. A. (. 1. 8. 2. 0. 4. 5. /. T. 7. C. H. ". B. P. E. 6. K. 9. g g
Efter at have ledt efter opskrifter på nettet, på vegetarlagsagne med linser, og ikke fundet noget der lige passede mig prøvede jeg mig lidt frem, hvilket blev til denneopskrift
Lækker smagfuld vegetarlasagne. Pastapladerne er blevet skiftet ud med squash og kødet ud med granuleret soya fra Soy4you, gør det anderledes og spændende at sætte tænderne i en lasagne og hvis man har lyst til at prøve noget nyt så er det her helt klart værd at spring ud i
V. e. g. t. a. r. p. i. z. m. d. s. l. o. b. h. ø. v. k. æ. ,. n. f. u. å. J. y. j. 2. P. 5. 3. 1. ½. 0. T. (. ). &. F. B. G. O. N. L. D. K. S. c. /. s g
Så har du en lækkert og vegetarisk frokost. God morgen til jer allesammen, jeg er nok i fuld gang med at bage scones, cookies og andre lækkerier til min og Anne-Sofie’s virksomhed i minisamfundet på vores skole
Får du en vegetar til middag, så kan det være lidt en udfordring at skabe et sundt måltid fyldt med proteiner hvis du selv er vant til at spise meget kød
Smagfuld vegetar lasagne. Endnu engang har jeg fået lavet en fantastisk lækker kødfri lasagne som er sprængfyldt med grønsager og cremet mornaysovs der har fået lidt muskatnød
For nej, min kæreste er ikke vegetar. Nogen gange køber jeg nutanas mexi burgers, men for tiden er jeg mest til at lave dem selv – det er også en hel del billigere, nemlig
Jeg har eksperimenteret lidt, og kommet frem til en sundere og vegetarisk udgave. Lasagne er en skøn klassiker, der dog hvis man følger den traditionelle opskrift er en rigtig kaloriebombe
I samarbejde med Jensens Bøfhus har jeg eksperimenteret med produkterne fra Jensens Køkken. Den første gang i køkkenet med produkterne havde jeg lyst til at lave en lækker burger – og det blev det så til
Hemmeligheden ved en god burger er først og fremmest at bøffen ikke bliver tør, dette undgår amerikanerne ved at blande kødet lidt ligesom vi laver frikadeller
Lav den hvis du får en vegetar gæst – eller bare gerne vil hygge om dig selv. Rigtig mange vil gerne undgå gluten i kosten – men vil alligevel ikke undvære en god burger
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.