Så nej, vegansk ramen er måske ikke en helt ægte ramen, men den smager stort set ligeså godt, og så er den både nemmere og hurtigere at lave – og perfekt til lune sommeraftner, da den er let og frisk
Chiafrø, loppefrøskaller og havregryn (eller andre gryn) er geniale til at give sammenhængskraft og konsistens i veganske vegetter og smager ikke igennem i dem
Lad dem køle af, så de kan blive crunchy og sprøde. { veganske, glutenfrie og sprøde }. Her er simple, sunde og veganske cookies med hvid chokolade og tranebær
I denne opskrift er det essentielt, for det er med til at give burgerbøfferne deres gode konsistens. Burgere er en af vores favoritter, specielt fordi de kan varieres i det uendelige
Den er lækker lige at servere til kaffen eller til fødselsdage, men jeg har også lavet den og skåret ud i små firkanter og pakket fint ind i cellofan poser med en lille sløjfe, og givet som en del af en værtindegave
De har et stort udvalg afveganske varer, økologi, og der er venlige medarbejdere og hurtig betjening ved kassen, hvilket især har været en fordel de sidste par dage, hvor jeg har handlet ind flere gange til vores festmiddag
Forleden lavede jeg denne lækre grove veganske risengrød, som er lavet på vand og mandelmælk og tilføjet solsikkekerner og kokosmel og servet med en kold sød æblekompot
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.