Det er da noget nær den hurtigste dessert jeg kan komme i tanke om. Jeg har i denne version brugt jordbær som smags- og farvegiver, men man kan jo proppe hvad som helst i sådan en herlighed
at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammen med fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være noget af en kaloriebombe, men ikke længere
Jeg fandt det hos en lokal keramiker fra Stenum - Karen Haagen. Dessertchokoladekage med kakaomælk. Karen laver ikke meget brugs-keramik, men hendes værker er i sandhed en fryd for øjet
En pakke digestive 125 g smør 4 spsk sukker 1/2 l cremfraiche 38% vigtigt 1 lime 1 tsk vaniljesukker 5 spsk flormelis evt mere eller mindre , alt efter hvor sød en smag man ønsker
Så derfor bliver desserten serveret i skikkelse af denne super lækre og delikate chokoladefugdekage. Der var begejstring omkring bordet da desserten kom på bordet
3-4 timer før du laver kagen, da den ikke må være for kold. Kom husblas i koldt vand i 5-10 min. Kom skyren ovenpå kiksebunden og køl den i minimum 4-5 timer, gerne natten over. 4-5 tsk flydende sødemiddel. Kom husblas i koldt vand i 5-10 min. 4-5 tsk flydende sødemiddel
-. -. -. -. -. -. H. e. r. h. j. m. s. p. i. v. n. d. l. a. g. ø. o. ,. t. k. f. æ. b. u. F. D. é. å. '. Æ. V. c. M. y. S. =. I. ). O. J. x. (. 1. ½. 2. R
I forbindelse med mit praktikforløb hos Wauw is, har jeg lavet denne lækre chokolademuffins – med en næsten blødende midte, som er perfekt til en god vanille- eller jordbæris
Skal du have en hyggeaften her i weekenden og mangler du en dessert. Den smager ikke så “sundt” at ikke-træningsinteressede ikke kan være med, så du kan roligt servere den for gæster
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.