Hørfrøene skal ligesom sesamfrøene kværnes for at få det optimale udaf dem. Personer, der har mørk hud, eller opholder sig meget indendørs, bør tage D-vitamin hele året
Retten skal stå og simre i flere timer, da den oprindeligt blev lavet af de mindre gode udskæringer. Lad dig ikke skræmme af den lange forberedelses tid
Super lækker thairet uden kød og andre animalske produkter. Med tanker på henholdsvis dyrevelfærd og klodens ressourcer afprøver jeg dage, hvor vi ikke spiser kød
Denne ret minder mig om sommerhus med min farmor, så her er min version af koteletter i fad. Intet vækker bedre minder end god gammeldags mad, man kan som regel huske en eller anden hyggelig stund i selskab med ens forældre eller bedsteforældre
Normalt bruger jeg ingen specielle ingredienser i min madlavning, men jeg var godt nok nysgerrig efter at prøve at lave min egen kødpølse, så da jeg alligevel skulle bestille varer fra Tyskland, købte jeg også gærflager og agar agar
Kategori Børnevenlig mad, Hovedretter, How To, Opskrifter, Uden æg, Vegansk. Den opskrift vil jeg gerne dele med jer her, efter en weekend med veganskmadlavningskursus med begejstrede kursister og mange vellykkede veganske vegetter…
Læg en frikadelle størrelse fars på og bred den ud med en våd dejskraber, (Se billede). Læg dem på et stykke køkkenrulle og lad dem tørre og køle af inden farsen kommes på
Lav en stor portion og frys ned, så har du altid lækker aftensmad. Det regner de fleste dage, og da er der intet bedre end at sidde indenfor med et tæppe, stearinlys og noget lækkert mad
Ofte laver vi tzatziki eller guacemole, men vi skærer altid løg, tomat og agurk ud i skiver og fylder ketchup, sennep og tamari/sojasovs (eller, det er faktisk kun mig der er til tamari i burger) i vores “madtårne”
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.