Jeg kan rigtig godt lide sådan nogle grove boller med masser af kerner, så i de har varme vinterboller er der også godt med Kruska, som består af knækket hvede, rug, byg og havre
En forret i en fart med power i farver og smag. Krydr med friskkværnet peber. )Røget laks med koriandercreme og rucola1 bundt koriander1 fed hvidløg½ dl limesaft1 dl olivenolieSalt og peber100 gr rucola300 gr røget laksPeberBlend koriander med hvidløg, limesaft, olivenolie, salt og peber til en ensartet creme. 300 gr røget laks
Vores underviser May Kaidee er fuldstændig eminent til thailandsk mad, og vi gik derfra med en rygsæk fyldt med skønne madoplevelser – så det vil der helt sikkert også komme en masse af her på bloggen
Den traditionelle varme kartoffelsalat er dog nok i højere grad skiftet ud med kold kartoffelsalat eller en varm med hvidvin og friske krydderurter eller lignende
Lav først rejerne samtidig med, at du koger nudlerne og snitter grøntsagerne. Smid en omgang af nudelblandingen over på dejen og top med lidt rejer og et basilikumblad
Selvom vi kun har den lille grill med på ferie, og det er nemmest og bedst på den store grill, hvor indirekte varme er langt nemmere, kan det med lidt god vilje sagtens lade sig gøre at ryge den på den lille grill
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.