De smager simpelthen så lækkert, og jeg kan næsten ikke vente med at afprøve dem i en sandwich, som menuen vist står på her til aften, hvor varmen dræner enhver for energi og lysten til at stå længe i køkkenet
Her fik vi serveret en lækker salat, med noget lækkert rødt, der viste sig at være syltede rødløg. Første gang jeg stiftede bekendtskab med disse farvestrålende, søde og alligevel syrlige herligheder, var sidste år, da vi var ude og spise i Århus
Jeg kan rigtig godt lide sådan nogle grove boller med masser af kerner, så i de har varme vinterboller er der også godt med Kruska, som består af knækket hvede, rug, byg og havre
Vores underviser May Kaidee er fuldstændig eminent til thailandsk mad, og vi gik derfra med en rygsæk fyldt med skønne madoplevelser – så det vil der helt sikkert også komme en masse af her på bloggen
Den traditionelle varme kartoffelsalat er dog nok i højere grad skiftet ud med kold kartoffelsalat eller en varm med hvidvin og friske krydderurter eller lignende
Vend kartofler rundt på panden, til de er gennemvarme. Krydr retten med salt og peber. I stedet for et almindeligt løg i ringe, kan der bruges et rødløg skåret i små tern
Løgskiverne kommes i forrådsglasset overhældes med eddiken, når det lige er kølet lidt af sættes det i køleskabet, hvor de helst skal stå et par dage inden de er klar
blandt andet syltede rødløg, som jeg er helt vild med. Jeg har aldrig været vild med syltede sager. I rå form kan rødløg godt være skarpe i smagen, men når de syltes, opnår de en lækker, sur-sød smag og et godt bid
Lav først rejerne samtidig med, at du koger nudlerne og snitter grøntsagerne. Smid en omgang af nudelblandingen over på dejen og top med lidt rejer og et basilikumblad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.