U. g. e. n. s. t. m. a. J. o. r. d. b. æ. i. l. f. k. p. h. ø. å. P. j. u. D. ,. v. S. /. y. ). Q. A. E. F. 2. I. 1. 0. q. 5. 3. 6. ½. 4. %. c. H. B. R. V
Jeg kan rigtig godt lide sådan nogle grove boller med masser af kerner, så i de har varme vinterboller er der også godt med Kruska, som består af knækket hvede, rug, byg og havre
Varm det op, til det begynder at syde lidt. Vores underviser May Kaidee er fuldstændig eminent til thailandsk mad, og vi gik derfra med en rygsæk fyldt med skønne madoplevelser – så det vil der helt sikkert også komme en masse af her på bloggen
Og quinoasalaten blev simpelthen så smuk og var bestemt hele ventetiden værd. Jeg har fået mig en ny yndlings sommersalat, og den deler jeg selvfølgelig med jer i dag
Opskrift på quinoasalatmedvarmrøget laks, feta og fransk dressing. Anret ved at komme en håndfuld spinat i en dyb tallerken, derefter salatblandingen og top til tilsidst medvarmrøget laks
Varm sesamolie op i en wok og tilsæt ingefær, peberfrugt og vandkastanjer. Lav først rejerne samtidig med, at du koger nudlerne og snitter grøntsagerne
Her til aften har jeg, efter en dag med eksamensopgaveskrivning og arbejde, lavet en superfoodsalat, som jeg skal nyde sammen med min thai-kylling, som netop nu luner sig i ovnen
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.