Når sneen nu stadig fyger og man er i slutningen i marts og man egentlig godt kunne tænke sig lidt varme, så kan man jo blive inde i sit køkken og bage de her varme vinterboller og håbe på at de så bliver sidste punktum for vinteren i denne omgang
FORORD. Helt tilbage for mange mange år siden, skulle bagerne også holde fri på St. Bededag. Derfor bagte de en masse hvede-tvebakker, dagen før, som man så kunne klare sig igennem en dag hvor bageren ikke var på arbejde
Varm kartoffelsalat – Det med mad har ligesom alt andet noget med trends og mode at gøre. Varm kartoffelsalat hører nok lidt til denne kategori – dog ikke helt ud som kassebukserne, men det er ikke noget man ofte ser på madbordet længere
Varm sesamolie op i en wok og tilsæt ingefær, peberfrugt og vandkastanjer. Varm olien op til en er klar (den er klar, når en brødterning bliver gylden efter 20–30 sekunder) og smid rejerne deri i 2–3 minutter, hvorefter de skal over på en stykke fedtsugende papir
Der er ikke noget mere hyggeligt, end en kop varm kakao her i de kolde vintermåneder. Micky og jeg er begge helt vilde med Baresso’s varme kakao, som er lavet med chokoladepinde og flødeskum
Så fin og smuk. Når man gerne vil spise sundt, er kylling altid et godt og sikkert valg. Vi spiser rigtig meget kylling herhjemme og vi elsker det, men nogle gange bliver kyllingen bare lidt kedelig, neutral og det samme igen og igen
Varme hveder20 stk 2½ dl lunkent vand 2½ dl lunken mælk20 g gær2 æg15 g havsalt50 g rørsukkerkardemomme efter smagca. Hvederne bages i en 220 grader varm ovn i 12-15 minutter, hvorefter de afkøles på en bagerist
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.