sammen med bagte champignon, som tilbehør til ovnstegt kød eller som tilbehør til spinattærte. Disse langtidsbagtetomater, skulle bruges som tilbehør til grill mad (kød)
Da jeg så så opskriften fik jeg ikke lyst til det, men heldigvis havde jeg jo smagt det. Menuen stod på noget kød og så denne varmekartoffelsalat - jeg var solgt
Kog evt kartoflerne med skræld på, mens du spiser morgenmad ellers smører madpakker. Dette er en opskrift som jeg ofte fik som barn, og Esther har opgivet opskriften sådan
Jeg har ladet mig inspirere af flere opskrifter på langtidsbagtetomater, som man kan nyde varme men som også kan hældes på glas og opbevares på køl som tilbehør
Jeg fandt denne opskrift i et lille hæfte med Lene Hanssons opskrifter. Hendes principper er lige min kop the, men det betyder jo ikke, at opskrifter ikke kan være fortrinlige
Overhæld de grønne bønner medvarmt vand, så de tør op. Andre lignende opskrifter. Den bestod af denne lækre mellemøstlige pastasalat medlangtidsbagtetomater, bønner
Pak dem tæt ind i madfilm og varm dem igennem i kogende vand lige inden serververingen. Start med saucen på tallerkenen og fordel herefter lam, tomater og auberginepakke oven på saucen
Fordel tomaterne på en bageplade med skæresiden opad. Først bagte jeg osteboller og kernebrød, og senere blev der syltet og preppet til den helt store medalje
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.