Igår lavede jeg denne skønne bulgursalat, og jeg skal love for at der er masser smag i. En af de store udfordringer kan være at finde på en spændende frokost, der ikke tager for lang tid at lave, men samtidig smager skønt og mætter
Fredagens aftensmad stod på Bulgur-salat, hvilket er en af ynglingsspiserne herhjemme. Salaten er også en kærkommen mulighed til, at undgå madspild, da alt hvad der findes i grøntsagsskuffen er velkomment
Når sneen nu stadig fyger og man er i slutningen i marts og man egentlig godt kunne tænke sig lidt varme, så kan man jo blive inde i sit køkken og bage de her varme vinterboller og håbe på at de så bliver sidste punktum for vinteren i denne omgang
syrligt, sødt, sprødt, salt og cremet, og så passer den perfekt til denne tid på året, hvor der er danske solmodne kirsebær og friskbælgede ærter i butikkerne og solskinsvejr udenfor til at grille – denne bulgursalat er nemlig perfekt som tilbehør til et stykke grillet kød, kylling eller fisk og som salat til frokost/madpakken dagen efter
Varmrøget laks. Grøntsagsskuffen i køleskabet bugner og derfor er bulgursalat en kærkommen mulighed for, at få brugt nogle af alle disse lækre sprøde og sunde sager
FORORD. Helt tilbage for mange mange år siden, skulle bagerne også holde fri på St. Bededag. Derfor bagte de en masse hvede-tvebakker, dagen før, som man så kunne klare sig igennem en dag hvor bageren ikke var på arbejde
Varm kartoffelsalat – Det med mad har ligesom alt andet noget med trends og mode at gøre. Varm kartoffelsalat hører nok lidt til denne kategori – dog ikke helt ud som kassebukserne, men det er ikke noget man ofte ser på madbordet længere
Derfor tilføjer jeg gerne rejer eller varmrøget laks, så retten mætter lidt mere. Bulgursalat er en klassikker hjemme hos os, og det er rent faktisk en af de få salater, som kæresten kan finde på, at efterspørge
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.