J. e. g. l. s. k. r. p. i. c. I. d. u. ø. (. o. m. a. n. f. t. å. ). D. h. z. T. y. b. j. M. H. v. æ. ,. S. O. -. N. é. G. V. 1. 3. 0. F. E. 6. 4. 5. 2. K. 9
I sidste weekend var jeg en tur i sommerhus sammen med gode venner. Vi tager gerne af sted et par gange eller tre om året og så får madlavningen fuld gas
E. n. s. u. p. e. r. l. æ. k. a. g. P. å. h. t. i. o. m. b. j. d. -. ). L. 3. 1. 5. 0. 6. v. f. ø. c. C. 2. z. ½. –. F. y. A. 4. V. B. D. ,. 8. K. H. R. T. S. ) l
Det er træls på mange måder, men det betyder altså ikke, at grillen ikke skal tændes. Nej, det har ikke været den sommer vi alle håbede på med høj sol og perfekt vejr
Læg isene tilbage i fryserne på en bakke med bagepapir. Vaniljeis med Nutella125 gr sukker½ dl vand6 pasteuriserede æggeblommer1 vanijestang5 dl piskefløde6 spsk Nutella8 ispinde-forme (Rice)100 gr mørk chokolade100 gr hasselnøddeflagerKog sukker og vand til det bobler, men det må ikke tage farve
Smør en stor teske dulche de leche på hver bund. Stil glassene på køl i et par timer. Jeg medbragte en cheesecake to go med dulce de leche og citroncreme
Hvis du skulle have lyst til en anden is-variant, kan du finde en opskrift på en uimodståelig lakridsis her, en vaniljeis med chokolade og mandelkrokant her eller hvis du derimod er til en lidt friskere (og sundere) is, så kan du finde opskriften på yoghurtis med ferskner her
Jeg har efterhånden øvet mig en del på hele contour/highlight processen og selvom det kan virke som en stor udfordring at perfekte, er det nemt at lære, og med de rigtige produkter ved din side, bliver du contour queen, in no time
- en ganske simpel måde at få dine kager til at stråle påDet skal du bruge. sukker)Plasticpose, sukker, pastafarve og tandstikker klar til kampPlasticposen brættes op og pastafarven skrabes af på platicposens indvendige sideSukkeret hældes iGnid nu sukkeret imellem posens side, så farven bliver ligeligt fordelt i hele posens indholdNår al sukker har en ens farve, så er det klar til brug
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.