Opskriften er hermed formidlet videre for OBH Nordica, så vi kan sætte fokus på deres dobbelte vaffeljern, hvilket er noget så genialt, hvis man spørger mig
Tænd op for dit vaffeljern så det bliver varmt. Smør eventuelt dit vaffeljern, så du er sikker på, at det ikke sidder fast - jeg bruger rapsolie eller smagsneutral kokosolie
Det blir ikke det samme å steke dem i et vanlig vaffeljern, de blir ikke like store og gode. Stekes i belgisk vaffeljern og smaker best når de er nystekte
Et vaffeljern kan bruges til meget mere en almindelige vafler – herunder kartoffelvafler. Et fint lille indslag på tallerkenen, hvis man er på jagt efter en ny måde at servere kartofler på
Tunmoussesandwich med avocado og vaffeljernstern. Jeg lavede en sandwich med tunmousse og avocado og "toastede" den i mit vaffeljern, fordi jeg ikke er ejeren af et rigtigt toastjern
Tænd for vaffeljernet. Når vaffeljernet er varmt, kan du pensle det med en smule kokosolie. Det eneste du skal bruge er 5-10 minutter af din tid, et vaffeljern og 3 ingredienser + evt
Jeg selv har et hjerte-vaffeljern som jeg kun lige er begyndt at eksperimentere med - jeg synes virkelig vafler er lækre, så det kommer der meget mere af her på bloggen
En rest kartoffelmos, dejligt krydret med hvidløg, lidt mel og æg – og et varmt vaffeljern – jamen altså – der var ikke noget der hang i eller drillede – og de var lige til at løfte over på bageristen
Så blev det tid til at eksperimentere lidt med vaffeljernet igen. Varm dit vaffeljern op. Pas på med at bruge for meget dej, da det så vil løbe ud af siderne på vaffeljernet
Steg dem i et varmt vaffeljern – enten som belgiske eller hjertevafler. For et par uger siden inviterede jeg to søde veninder over til sen morgenmad bestående af disse sunde vafler med æble og kanelcreme
Varm vaffeljernet imens. (Jeg bruger AMAs bagespray på dåse, når jeg skal smørre mit vaffeljern eller når jeg laver pandekager-det er både nemt og hurtigt (Billedet nederst)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.