D. e. n. f. r. a. s. k. o. u. t. -. l. C. d. B. ,. h. v. æ. j. i. p. 1. 0. å. y. g. m. b. L. '. O. S. E. (. 5. 7. 8. ). ". _. c. I. T. 4. J. 2. ø. /. V. K. H. ♫. F. A. R. P. Ø. Å. %. M. 3. 6. g l
Skinken skiftes ud med den røde Tangpesto fra Nordisk Tang, og paneringen er her erstattet af en fantastisk Tomat-Cornflakes-Mandel crunch, som du vil møde flere opskrifter med senere, da den kan bruges til ALT
Det er selvfølgelig en smagssag, og det står dig jo frit for, om du vil udskifte kyllingebrystetmed en kalve- eller svineschnitzel eller et andet stykke kød
Kyllingen bliver tilberedt direkte i kokosmælken, hvorpå den "pocheres" og bliver ufattelig mør. Kog i mellemtiden vand med lidt salt op til dine nudler og tilsæt
Luk sammen med tandstikkere eller kødnåle. Læg skinke på den ene snitzel, og derefter skiver af ost. Kom mel, rask og sammenpisket æg i hver sin tallerken
Inspireret af newyorkerbyheart der lavede kylling gordon bleumed asparges og div. andet, så tænkte jeg, at nogle af dem kunne bruges til at rulle ind i mine gordon bleu
Denne gang en schnitzel cordonbleu - det vil sige en paneret schnitzel fyldt med skinke og ost. Dæk den ene ende af dem med en skive skinke, to skiver ost og skinke igen
Lav en tallerken med mel, salt og peber og vend kyllingestykkerne deri. I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.