Skær torsken i ultratynde skiver og læg dem på en tallerken. Så tilsættes olien i en tynd stråle lidt efter lidt til du har en mayo med den konsistens, som du nu engang synes er passende, hvorefter finthakket estragon tilsættes efter behag og smag, og der smages til med lidt citronsaft og måske yderligere en anelse salt
The post Lynlækker torskmed porre og tomat appeared first on Grydelappen. En nem der med få ingredienser og minimal arbejdsindsats giver et lækkert resultat
Dem af jer, der ligesom mig lever uden en opvaskemaskine og næsten hver dag vasker op i hånden, ved, hvor dejligt det kan være at lave et måltid, som ikke kræver for mange gryder, pander og bestik
Vi ville have haft squash i, som i følge opskriften, men da manden herhjemme ikke kan se forskel på en squash og en aubergine, endte vi med at komme aubergine i
For nyligt forsøgte jeg mig derfor med ONE POT PASTA, og der er ingen tvivl om, at det fremover bliver en fast del af repertoiret, og det er jo heldigvis kun fantasien, der sætter grænser, så det behøver derfor ikke blive ensformigt,
Den dampede torsk beholder saft ogmed den rette mængde revet limeskal, chili og korriander så fremstår torsken som et rigtig fint, smagfuldt og delikat stykke fisk
One pot pasta med kylling, svampe, spinat og bacon, lækker cremet ret. Snit alle ingredienserne og kom det hele op i en gryde (undtagen spinat) og tilsæt væsken, rør det godt rundt
Når det koger tilsæt pasta. 1En håndfuld oregano (Kan erstattes med tørret). 1Parmasan til drys på toppenTag en gryde, kom en sjat olie i og varm op. 1Skær løget og hvidløget i små tern og kom i gryden sammen med den friske oregano. 1Svits til der dufter af hvidløg og tilsæt så oksekødet. 1Tilsæt hakkede tomater, vand og boullionterning. 1Lad det koge under låg i cirka 12 minutter. Tag låget af ogkog videre i 2-3 minutter, så det sidste vand koges væk. 1Tag af varmen og tilsæt mozarellaen (i mindre stykker). 1Kan serveres med parmesan til at drysse på toppen
OVNSBAKTE MANDELPOTETERMandelpoteter. Skjær torskefilet i passene skiver og legg over grønnsakene. Fres grønnsakene i en panne med olivenolje og hele hvitløkfedd
Må henge meg på 'one pot' bølgen jeg også. Hell vann og smuldre opp buljongterning i en kjele. Grovhakk løk og finhakk chili og finhakk eller riv hvitløk
Lad det koge i ca. Server med revet parmesan. tørret chiliSmag til med salt, peber, løgpulver og oregano1 pakke skinkestrimler Kom alle ingredienserne i en gryde og varm det op til kogepunktet. 9 minutter imens du rører et par gange og sluk for varmen. 5 minutter og smag så til med krydderier
Smages til med salt, peber ogknust hvidløg. Vi spiste en bagekartofler, lidt nudler , ristede champignoner og en lækker grønkålsalat med æble, rosenkål, rosiner, lidt honning, salt peber og lidt løgpulver til
Brødet er fyldt med kerner som mit rugbrød men er også tilsat en del groft revne gulerødder. Jeg trængte dog til noget andet end rugbrød og har istedet bagt et rustikt og groft glutenfrit brød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.