Urtestekt torsk med knust potet og rustikk agurksalat (Grete Roede)
Edel's Mat & Vin
Edel's Mat & Vin
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2,5 dl mel
  • 4 egg
  • 400 g poteter
  • Salt og pepper
  • 1 stk agurk
  • ½ stk rødløk
  • 1 –2 ss dijonsennep
  • 2 ss extra virgin olivenolje
  • ½ stk sitron
  • ½ ss sukker/honning, jeg brukte flytende akasiehonning
  • Salt og pepper
  • 375 g torskefilet
  • 1/2 pakke dill
  • Salt og pepper
  • 2 ss margarin, jeg brukte bremykt
  • ½ stk sitron i båter
  • Torsk: 150 g Knust potet: 150 g Agurksalat: 150 g Energiinnhold: 400 kcal

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.