Det er nu dejligt nemt at lave en sund, mættende og tilmed lækker smoothie. Det blev en lidt stor portion som dog hurtig var væk da den også faldt i mellemste barnets smag
Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmerebliver det næsten ikke. Den søde tand får vi vidst alle sammen en gang i mellem (og særligt om eftermiddagen)
En del af opskrifternekender I allerede, men jeg vil i det her indlæg give jer opskriften på den grønne pastasalat, ogvendersenere tilbage med opskriften på min tomatsalat med mozzarella
En sjældent gang laver jeg mig en smoothie, og denne gang skulle den være grøn. Ingredienser. Den blev dejlig blid i sin smag oger oplagt til morgenmaden, brunchbordet eller som en lille snack
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smagersupergodt
Vi mor og jeg havde bagt foccaciabrød og lavet saltede mandler + masse dips som pesto, hummus og varmrøget laksesalat til, og min tante tog den lækreste asiatiske grønne salat med til det grillede kød, som andre i min familie stod for
Hæld vandet fra og afkøl aspargeserne med koldt vand. Kom ægget i det kogende vand. Riv parmesan udover. Smør en bradepande med olivenolie og læg aspargeserne ovenpå
Så jeg måtte i gemmerneefter en opskrift og få tryllet denne saftige grønne kage frem. Vi skulle holde fødselsdag for min søde far, og hans yndlings kage er gift-kage (som hans Moster Anni plejede at bage)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.