Og det var med denne dessert i hovedet, at jeg bagte denne her kage. Når kagen er bagt, smeltes det sidste chokolade, enten over vandbad eller i microovnen,
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Den færdige lagkage – pyntet helt simpelt med nøddecrunch, friske hindbær og marcipan. Den varme creme kommes i en skål og sættes på køl til dagen efter med film over (filmen skal helt ned og røre cremen, så den ikke trækker skind eller danner kondens)
Hvis du skal bruge pærernemed det samme, tør dem da af med lidt køkkenrulle, så væden kan forlade pærerne og dermed ikke ødelægger desserten eller kagen
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
Hvis man vil imponere sine gæster med noget lækkert, så scorer den altså virkelig point den her. To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu
da jeg første gang faldt over opskriften var den oprindelig en brownie opskrift, men eftersom nogle ingredienser er blevet fjernet og justeret, så er den blevet mere chokoladekage agtig, men stadig med et lækkert og svampet brownie ‘touch’
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.