0. 0. M. i. t. f. e. b. r. u. a. p. o. j. k. d. n. g. ". 1. 2. m. h. s. c. æ. ,. l. J. å. v. y. ø. D. F. O. V. B. 3. L. H. S. G. w. 4. 9. E. 7. x. _. N. I. T. -. '. R. C
Til sausen/marinaden. Hakk alle ingrediensene i biter. Topping. Ha olje og smør i en panne , fres hvitløken litt før du tilsetter Chili, la surre ett minutt før du tilsetter de andre ingrediensene
0. 0. 0. 0. 0. D. e. n. r. t. i. g. f. a. m. l. k. s. d. -. o. v. p. å. h. ø. u. c. E. y. æ. b. j. ,. I. M. J. H. P. T. 2. ½. 4. L. 1. 7. (. ). F. S. B. 3. R
Jeg har taget min lille minichef med i køkkenet, så vi kan hygge imens vi laver maden. Jo, jeg tror det bliver en fin lille forret til en aften, hvor der også skal være plads til and med rødkål og brunede kartofler samt ris a la mande til dessert
Så er der gået knapt halvanden uge siden sidste gang jeg opdaterede jer omkring mit løberi. Jeg har hypermobile led, og mine knæ er bestemt ingen undtagelse
Ingredients. Olivenolie til stegning. Instructions. Hak chilierne fint og bland dem med revet ost ( mængden af chili'er og kerner kan du regulerer i forhold til hvor stærk du ønsker dem)
Pigerne fra Twin Food har gjort det igen. Lad dem køle helt af indenspisning og nyd. Ingredienser (6 cookies). 100 g. 80 g. 13 minutter i en 175 grader varm ovn. 100 g. 80 g
Både gnocchi og valnøddesalsa mætter rigtigt godt, så portionen her er måske lige i overkanten, hvis der skal flere retter på bordet – gnocchi kan fryses (inden de koges) og vanøddesalsaen kan sagtens holde sig i nogle dage i køleskabet
Flere gæster besøger siden med DIY for hæklede juletræer og andre juleindlæg. Personligt er tiden ved at indfinde sig, når begge børns fødselsdage samt skolestart med forældremøder og lignende er overstået i slutningen af september
Jeg elsker mexicansk inspireret mad. Hvidløg og chili – ja tak. Jeg lavede mexicanske pandekager med rød quinoa, chili beans, salat, majs, grøntsagssovs (vegansk ostesovs), sorte bønne chips og min hjemmerørte guacamole
Hermed min version af retten "Adjab Sandal" som jeg fik smagt i Dubai. Jeg har tilberedt den efter den arabiske koks opskrift, som jeg fik, da vi var på ørken safari i Dubai i vinterferien
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.