Jeg giveri dag serveringsforslagtil, hvordan du bruger dine køleskabsrester, uden at aftensmaden føles kedelig, og så spørger jeg til jeres holdningtilmadspild
gode rådpå indkøbundgåmadspild. Carrotstick. Madspildbliver ofte omtalt imedierne for tiden, og flere og flere supermarkeder afhjælper også madspild ved at nedsætte prisen, når varen er tæt på sin udløbsdato
Madspildi påskedagene. I mange familier er påsken forbundet med en masse tradi-tioner, og det betyder, at mange danskere samles, for at spise påskefrokoster og påske-middage
Jeg lå ikkeligeinde med en gruyére-ost, så måtte "nøjes" med den mellemlagerede danske Danbo i køleskabet - men sådan er oddsene når det er "Stop madspild"
Da jeg i dag var nede og træne iFitnessDK spottede jeg i øjenkrogen, at de i Go’Morgen Danmark snakkede om at små snacke, og dette specielt sker om eftermiddagen hvor vi er lidt trætte og udkørte
Her var vi blandt både øko- og Eurovision temaer, så der var fyldt med skøn mad og god musik. Måske lige bortset fra den der karaoke stand med melodigrandprixsange
Jeg forsøger altid at bruge de ting, jeg har i køleskabet, for at minimeremitmadspild. Jeg hedder Tine, og har fået æren af at være gæsteblogger på sideni denne uge
En syndig kage der med de salte peanuts, den cremede chokoladeganache og den søde karamel minder mest om et stykke konfekt – eller et delikat stykke slik
Den eneste rigtige måde at servere koteletter på. Men koteletter kan godt gå hen at blive en lidt sej og tør oplevelse – sådan lidt hen ad gulvbrædder eller seletøj
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.