This monday i wrote about my lack of succes when it comes to losing weight. You’ll be much more likely to stick with the program if it feels attainable
11 stor dåse tomatkoncentrat. 11 middelstor flaske ketchup gerne ca. 12 spsk paprika, salt og peberStil din Römertopf i blød i vand. 1Koteletterne steges herefter på en pande (ikke i særligt meget fedtstof. 1Løg og persille blandes i en skål med fløde, mælk, ketchup, tomatkoncentrat, salt, peber og paprika. 1Den flydende blanding hældes i Römertopfen og koteletterne lægges i lag ovenpå
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Pizza med silkeskåret skinke, sorte oliven, artiskokhjerter, rødløg, peberfrugt og frisk tomat. Jeg vil gerne dele lidt tips omkring hvordan man laver "verdens bedste" pizza med jer
metoden får du saftig og mørt kjøtt. Ha kotelettene over i en langpanne eller stor ildfast form. I stekepannen har du nå i vinen og lar det koke i to minutter
Stil igen kagen i køleskabet et par timer, så bærtoppingen stivner. stor håndfuld blandede bær. Hvis du bruger frosne bær, skal du her starte med at tage bærrene ud af fryseren, og lade dem tø op
Vi bruger ekstra jomfru olivenolie i stort set samtlige opskrifter her på bloggen – en god olivenolie er helt fundamental for de fleste italienske opskrifter
Åh jeg tror, at jeg har fundet mig en ny yndlings is – for søren den smager godt. En cremet vaniljeis med swirl (altså nærmest striber/streger) af den lækreste dulce de leche med flager af havsalt serveret med lidt friske blåbær
Jeg har efterhånden øvet mig en del på hele contour/highlight processen og selvom det kan virke som en stor udfordring at perfekte, er det nemt at lære, og med de rigtige produkter ved din side, bliver du contour queen, in no time
- en ganske simpel måde at få dine kager til at stråle påDet skal du bruge. - plasticposer- pastafarver- tandstikker- sukker (perlesukker, rørsukker eller alm
Jeg blev udfordret meget på min kreativitet da jeg stoppede med at spise gluten. Min mave har det (desværre) bare bedre uden, så jeg har valgt at leve stort set uden gluten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.