Den ene dag i vores tidiUmbrien lavede vispaghetti vongole af de lækreste små muslinger. Den ubetinget største portionspaghetti vongole jeg nogensinde har lavet
Eller det vilsige, det troede jeg at jeg havde gjort, men mig ur kørte stadig på dansk tid, og da vi er en time foran hernede, ja så ringedemit ur først kl
Sidstvi aflagde Nerja et visit besøgte vi “Den Hvide By” Frigiliana, som ligger oppe i bjergene ca. Her fikvifaktisk de bedste tapas på turen – vel at mærke på en restaurant som var ejet af hollændere
Heldigvis passede det perfekt med at sætte det nu marinerede kød i ovnen. Det kan være en god idelige at tjekke lidttil kødet engang imellem, og også sikresig at der stadig er vand i bradepanden
Som beskrevet i det foregående indlæg her på bloggen, så var det ikke overdrevet brug af restaurationer, som blev kendetegnende for vores lille tur til de varme lande
Var så svine-heldig at min mor havde købt en flot nakkefilettilmig, som jeg kunne "øve" mig på. Pulled pork tager sintid at lave, men laver man det ordenligt - så smager det fantastisk
ligeindtili dag. dagen jeg befindermigi Torshavn, og det øs pøs pisser ned udenfor. Men så det heldigt jeg kan siddeindedøre med dynen og bande af den f**p*ede l**te computer, som hele tiden lukker ned, når den bliver en smule anstreng
En typiskindisk forret er samosaer. you name it, og selvfølgelig masser af krydderier. Jeg sprang over hvor gærdet var lavest da jeg havde rigtig meget mad jeg skulle nå at lave, og købte derfor færdige butterdejsplader
ligeindtili dag. dagen jeg befindermigi Torshavn, og det øs pøs pisser ned udenfor. Men så det heldigt jeg kan siddeindedøre med dynen og bande af den f**p*ede l**te computer, som hele tiden lukker ned, når den bliver en smule anstreng
Lørdag aften og solen er gået ned over Dragsholm slot og kigger man på slottet udefra ser man den store hvide facade med hyggeligbelysningi alle vindueskarmene og olielamperne markere indgangentil slottet
Jeg har sammen med veninde planlagt at viiferien skulle lave hjemmelavede hot-dog-pølser efter opskrifternei det forrige "Mad og Venner" hvor der var et helt gourmet hot-dog-tema
Butter chicken er en af de mest populære indiske retter. Den er ikke så stærk som mange andre indiske retter og så har den en lækker tyk sovs med tomat, smør og imittilfælde - fløde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.